Käyttö

Laakeroinnin käyttötyypillä on oleellinen merkitys laakerin elinikään. Katkonainen käyttö vaikeuttaa öljykalvon syntymistä laakeripinnalle.

Kitka on aina suurimmillaan itse käynnistyshetkellä, ennen kuin öljykalvo on ehtinyt muodostua laakeripinnalle. Tämän vuoksi yksittäisten käynnistysten määrä vaikuttaa oleellisesti laakerin kulumiseen ja näin myös elinikään.

Drift/driftmiljö, illustration av intermittent drift.

D&E Trading -ohjelmassa on laakerityyppejä, jotka on varustettu kiinteällä voiteluaineella. Tämän ratkaisun ansiosta käynnistyskitkaa voidaan oleellisesti alentaa ja näin pidentää myöskin laakerin elinikää.

Käyttöympäristö

Laakerin käyttöympäristöllä on suuri merkitys laakerin elinikään. Tavallista on suojata laakerointi pölyltä ja hiekalta. Laakerointiin pääsevä lika vaikuttaa sekä kitka-arvoihin että käyttölämpötilaan.

Drift/driftmiljö, illustration av abrasiv nötning. Abrasiiviset partikkelit muodostuvat normaalisti hiekasta sekä muista vieraista partikkeleista. Nämä partikkelit toimivat kuin hiekkapaperi liukupinnan ja akselin välillä aiheuttaen kolmoispartikkeliabraasion ja näin laakeroinnin kulumisen.

 

D&E Trading -tuotevalikoimasta löytyy materiaaleja, jotka soveltuvat tämäntyyppisiin aggressiivisiin likaisiin olosuhteisiin. Ota yhteyttä niin saat lisätietoja!

Lähetä sähköpostia osoitteeseen

deoy@debearings.fi

Soita meille numeroon

0207 - 118670

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
world-map5
Emoyhtiö Ruotsissa
D&E Bearings
Tytäryhtiö Suomessa
D&E Bearings Oy
Jälleenmyyjä Puolassa
Lozyska Slizgowe
Wojciech Modzelewski