Olemme laakerialan asiantuntija ja kokonaistoimittaja, jolla on kattava tekninen osaaminen, laadukkaat palvelut, laakerituotteet sekä erinomainen toimitusvarmuus!

Tarjoamme sinulle markkinoiden laajimman ja monimuotoisimman valikoiman laakereita ja laakereiden oheistuotteita. Liukulaakerit, rullalaakerit, nivellaakerit, vierintälaakerit, muovilaakerit, pronssilaakerit, laakeriholkit, laakeripesät... Voit olla varma, että meiltä löytyy kaikki mitä tarvitset! Autamme sinua löytämään tarvittavat laakerikomponentit riippumatta siitä, tarvitsetko suuria määriä standardituotteita tai erikoisvalmisteisia komponentteja. Jos haluat lisäksi pitää yrityksesi laakerivaraston minimaalisena ja varmistaa samalla nopeat toimitusajat, olet tullut oikeaan osoitteeseen.

Toimimme aina noudattamalla tunnuslausettamme:
Oikea tuote, oikeaan aikaan, oikeaan hintaan!

Pitkä kokemus, tehokas logistiikka ja suuret volyymit varmistavat laakeritoimitusten täsmällisyyden

D&E Bearings on perheomisteinen ja omistajaohjattu yritys, joka on perustettu vuonna 1966. Yrityksemme perusajatuksena oli silloin ja on edelleen vahva sitoutuneisuus sekä toiminnan jatkuva kehittäminen ja parantaminen. Toimintaamme ohjaa todellinen tekemisen meininki ja huippuluokan tekninen osaaminen, josta saamme lisäpuhtia edelleenkehittää osaamistamme voidaksemme tarjota vain kaikkein parasta asiakkaillemme.

Yrityksemme juuret ulottuvat Ruotsiin ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 1991 lähtien. Olemme siis tarjonneet laadukkaita laakerituotteita ja –asiantuntemusta suomalaisille yrityksille jo yli 30 vuotta. Lupaamme, että emme lepää laakereillamme seuraaviakaan vuosikymmeniä, vaan teemme tosissamme töitä voidaksemme pitää asiakkaamme edelleen erittäin tyytyväisinä!

Varastossamme on 300 tonnia tavaraa valmiina toimitettavaksi, minkä ansiosta meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota asiakkaillemme nopeita toimituksia, eikä heidän tarvitse pitää itsellään suurta varastoa.

 

Pitkät asiakas- ja toimittajasuhteet sekä laadukkaat laakerituotteet – näiden takana me seisomme

Asiakkaat ovat meille ensisijaisessa asemassa ja toimitammekin aina sen, minkä lupaamme. Tämä toimintaperiaatteemme on johtanut pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja vankkaan luottamukseen.Pitkät asiakassuhteet eivät koske toiminnassamme vain asiakkaitamme, vaan myös yhteistyötä meidän ja tuotteitamme valmistavien tehtaiden välillä. Saksan lisäksi suuri osa tuotteistamme valmistetaan Kiinassa. D&E:llä on kummassakin maassa pitkät asiakassuhteet valmistajiin, ja yhteistyö on hioutunut vuosien varrella erittäin tehokkaaksi ja toimivaksi.

Pitkäaikaisten asiakas- ja toimittajasuhteiden ansiosta pystymme kehittämään ja mukauttamaan tuotteemme ja logistiikkaratkaisumme nopeasti asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi. Siitä on luonnollisesti etua sekä meille että asiakkaillemme.

Varmistaaksemme, että tuotteemme vastaavat asiakkaiden odotusten mukaista laatua, suoritamme tuotteillemme kolmivaiheisen laaduntarkastuksen. Laadunvarmistus koostuu alkutarkastuksesta, tarkemmasta mittauksesta ja seurannasta. Tämän ansiosta voit aina luottaa siihen, että laakerimme ovat lupaustemme mukaisia.

Tutustu laajaan liukulaakerivalikoimaamme täällä

Tutustu laajaan vierintälaakerivalikoimaamme täällä

 

Työntekijämme ovat laakerialan huippuammattilaisia

Olemme sitoutuneita, uteliaita, teknisesti osaavia ja aina ajan hermolla olevia. Tekijämme pyrkivät yhteistyössä ymmärtämään syvällisesti asiakkaidemme liiketoimintaa, jotta voimme tarjota heille aina oikeita tuotteita. Riippumatta siitä, onko kyse suurista tai pienistä määristä vakiotuotteita vai yksilöllisesti mukautetuista komponenteista, voimme taata asiakkaidemme tarvitsemien tuotteiden asiantuntevan toimituksen.Tiivis asiakasyhteistyö mahdollistaa nopeat ja joustavat prosessit, joilla kehitämme jatkuvasti sekä laakerituotteita että logistiikkaratkaisujamme. Tästä kehitystyöstä hyötyvät sekä asiakkaamme, tuotetoimittajamme että me itse.

Haluatko laakeriasiantuntijamme paikalle?

Tulemme mielellämme paikan päälle tai etänä kertomaan lisää laakerituotteistamme ja palveluistamme. Täytä alla oleva lomake niin otamme yhteyttä!

Myyntitiimimme palvelee numerossa  0207 118670 sekä sähköpostitse  deoy@debearings.fi.  Laakerimyyjiemme suorat yhteystiedot löydät täältä. Olemme täällä teitä varten.

Toivomme lämpimästi yrityksesi kääntyvän puoleemme kaikissa laakeritarpeissanne. Menestytään yhdessä!

 


6 SYYTÄ VALITA D&E BEARINGS:

1 LIIKETOIMINTALÄHTÖISYYS
Perehdymme ja sitoudumme aina asiakkaamme liiketoimintaan ja hänen tarpeisiinsa. Näin toimien voimme tarjota asiakkaallemme täsmälleen oikeat tuotteet, oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan.

2 TEHOKAS LOGISTIIKKA
Tiedämme, että asiakkaallemme toimitustarkkuus on yhtä tärkeää kuin varsinainen tuote. Toimitusten oikea-aikaisuus, riittävä varastointi ja kokonaisvaltainen logistiikan hallinta säästävät asiakkaillemme selvää rahaa.

3 PITKÄ KOKEMUS
Olemme toimittaneet asiakkaillemme oikeat laakerituotteet oikeaan aikaan jo yli 50 vuoden ajan. Voimmekin hyvällä syyllä sanoa, että olemme laakerialan kokeneita asiantuntijoita.

4 ASIAKASTYYTYVÄISYYS
Asiakkaat ovat meille ensisijaisessa asemassa ja toimitammekin aina sen, minkä lupaamme. Tämä toimintaperiaatteemme on johtanut pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja vankkaan luottamukseen.

5 ASIANTUNTEMUS
Olemme sitoutuneita, uteliaita, teknisesti osaavia ja aina ajan hermolla olevia. Haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme ja toimintaamme, jotta voimme tarjota asiakkaalle vain parasta.

6 LAADUKKAAT TUOTTEET
Varmistaaksemme, että tuotteemme vastaavat asiakkaiden odotusten mukaista laatua, suoritamme tuotteillemme laaduntarkastuksen. Tämän ansiosta asiakkaamme voi aina luottaa siihen, että laakerimme ovat lupaustemme mukaisia.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen

deoy@debearings.fi

Soita meille numeroon

0207 - 118670

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
world-map5
Emoyhtiö Ruotsissa
D&E Bearings
Tytäryhtiö Suomessa
D&E Bearings Oy
Jälleenmyyjä Puolassa
Lozyska Slizgowe
Wojciech Modzelewski