D&E Bearings | Niko PaatolaD&E Bearings Oy:n Itä- ja Keski-Suomen alueen uudeksi aluepäälliköksi on nimitetty 24.10.2022 alkaen Niko Paatola. Istuimme tuokioksi alas ja jututimme hieman Nikoa hänen aloitettuaan uudessa työtehtävässään.

Aloitit uudessa työtehtävässäsi 24.10.2022. Millaisilla fiiliksillä olet?
Hyvällä fiiliksellä. Odotukset on korkealla ja hommat ovat käynnistyneet tehokkaasti. Ensimmäiset työpäivät ovat olleet tietysti erittäin kiireiset ja teenkin koko ajan itseopiskelua työn ohessa.

Mikä sai sinut innostumaan aluepäällikön tehtävästä D&E:llä?
Myyntityö itsessään on aina minua kiinnostanut paljon. Laakerit itsessään ovat olleet entuudestaan minulle puolituttuja ja tarjoavat hienosti ammatillista haastetta!

Mitä vastuualueeseesi kuuluu uudessa työtehtävässäsi?
Vastuualueenani on tosiaan Keski- ja Itä-Suomi, jossa huolehdin alueen nykyisestä D&E:n asiakaskunnasta. Myös uusasiakashankinta kuuluu vastuulleni. Tietysti pidän omalta osaltani huolta tekemisen laadusta D&E:n vaatimalla korkealla laatutasolla!

Millainen työhistoria sinulla on?
Hyvin teollisuuspainotteinen. Olen aloittanut koneistuspuolelta ihan duunaritasolta ja tehnyt niitä hommia monessakin yrityksessä Keski-Suomen alueella. Ennen teknisen myynnin tehtäviä tein myyntityötä hydrauliikkapuolella. Viimeksi, ennen D&E:lle siirtymistä toimin teknisenä myyjänä Würthilla mm. rakennustarvikkeiden myynnissä.

Miten luonnehtisit itseäsi avainasiakasvastaavana ja teknisenä myyjänä?
Olen tekijänä ihmisläheinen ja osaan ajatella asioita asiakkaan näkökulmasta. Palvelualtis olen ja pyrin asiakastyössäni ylittämään asiakkaan odotukset aina hieman odotuksia paremmin.

Millaisia odotuksia sinulla on loppuvuodelle 2022 ja vuodelle 2023?
Tavoitteena on, että opin uudet asiat mahdollisimman nopeasti ja pääsen tekemään työtä itsenäisesti ja tavoitteellisesti. Tekemällä oppii ja varsinkin alkuvaiheessa opiskelen ja pyrin saamaan työtehtävät haltuun aktiivisen rivakasti. Kyselen paljon hyviä ja tyhmiäkin kysymyksiä! Teen töitä hybridimallilla sekä liikkuen tien päällä että kotitoimistolla.

Mitkä muut asiat työn lisäksi ovat sinulle tärkeitä ja tuovat sisältöä elämääsi?
Perheellisenä ihmisenä ensimmäisenä pitää sanoa, että lapset ja vaimo. Meillä on kotona kaksi pientä lasta, jotka tuovat erittäin paljon sisältöä elämään. Toinen tärkeä asia on liikunta. Käyn melkein päivittäin kuntosalilla. …Ja kun meillä on D&E:llä paljon jääkiekko- ja jalkapalloihmisiä, niin minä erotun tässä kohtaa porukasta harrastamalla kädenvääntöä.

Toivotetaan Niko tervetulleeksi D&E:lle ja isosti menestystä uudessa työtehtävässään!