Conny Dyrenäs

Aloitit juuri uudessa toimessasi. Millaisilla fiiliksillä olet?

Hyvillä fiiliksillä! Uusi haaste on todella inspiroiva, vaikka minun täytyykin harrastaa hieman aivojumppaa ja luoda tilaa kaikelle uudelle tiedolle, jota tarvitsen, jotta voimme edetä tiellämme eteenpäin.

 

Mikä sai sinut innostumaan johtajan tehtävästä D&E:llä?

Ensinnäkin olen otettu voidessani työskennellä yrityksessä, jolla on näin pitkä ja vankka historia. Näen myös uusia mahdollisuuksia, ja innolla jatkan kehitystyötä ollaksemme paras vaihtoehto asiakkaillemme, toimittajillemme, eikä vähäisimpänä, työntekijöillemme.

 

Mihin suuntaan lähdet D&E:tä luotsaamaan? Millainen visio sinulla on yrityksen suhteen?

Ennen kuin voin tehdä uuden suunnitelman tulevaisuutta varten, minun täytyy oppia meistä, markkinasta ja saada panosta fantastiselta henkilöstöltämme. Olen kuitenkin varma, että mitä tahansa valintoja teemmekin yhdessä, ne vahvistavat asemaamme laakeriteollisuuden erikoisasiantuntijoina.

 

Miten luonnehtisit itseäsi johtajana?

Pidän siitä, että olen lähellä ydintoimintaa ja olen erittäin kiinnostunut kuuntelemaan asiakkaita, toimittajia ja työntekijöitä; mitä voimme tehdä paremmin ollaksemme paras valinta. Olen aiemminkin työskennellyt kansainvälisesti ja pidän eroista, joita meillä on; voimme aina oppia toisiltamme. Olen myös yksinkertainen ja selkeä – what you see is what you get eli mitä näet, sitä saat.

 

Millaisia odotuksia sinulla on syksylle ja vuodelle 2024?

Meillä on nyt paljon projekteja pöydällä, kuten uuden ERP-järjestelmän käyttöönotto, liiketoimintasuunnitelmat jne., joten varmasti tulen olemaan kiireinen. Toivon myös, että vuonna 2024 näemme paremman globaalin tilanteen, joka mahdollistaa ihmisten ja yritysten elämisen ja toimimisen paremmin.

 

Mitkä muut asiat työn lisäksi ovat sinulle tärkeitä ja tuovat sisältöä elämääsi?

No, minulla on vaimoni, neljä lasta, kaksi lastenlasta ja kissa, jotka tuovat minulle paljon iloa. Pidän urheilusta: tennis, golf, hiihto ja veneily Tukholman saaristossa. Mukava illallinen perheen, ystävien, hyvän ruoan ja lasillisen hyvää viiniä kera on myös jotain, mitä arvostan.