Me palvelemme teitä!

Meillä on laaja tekninen osaaminen ja tunnemme tuotteemme. Autamme sinua mielellämme löytämään tarpeitasi vastaavat ratkaisut. Ota meihin epäröimättä yhteyttä kaikissa laakereihin koskevissa asioissa! Olemme asiantuntijoita ja me puhumme laakereista mielellämme.

MYYNTI JA TEKNINEN TUKI / TOIMISTO / VARASTO

 

Aleksandr Pelkonen
Varastopäällikkö
+358 400 482 360
aleksandr.pelkonen@debearings.fi

Alex on hoitanut esimerkillisesti D&E:n varastoa jo yli 10 vuotta. Alex on varastohommien konkari ja järjestelmällinen varastopäällikkömme pitääkin huolta, että asiakkaiden toimitukset on pakattu oikein ja ne lähtevät ajallaan.

Vastuualueet:
Varaston päivittäinen ylläpito ja esimiestehtävät.

 


Juha Hyttinen
Varasto
+358 45 322 7002
juha.hyttinen@debearings.fi

Juhalla on pitkä työkokemus sekä varastotyöskentelyn että elektroniikkakomponenttien saralla. Juha työskentelee osana tehokasta varastotiimiämme.


Karri | D&E Bearings | Laakerialan asiantuntija ja kokonaistoimittaja | Liukulaakerit, nivellaakerit ja vierintälaakerit

Karri Julkunen
Varasto
+358 207 118 670
karri.julkunen@debearings.fi

Karri on toimittanut asiakkaille oikeita tuotteita oikeaan aikaan jo yli 20 vuoden ajan. Tarkalla ja täsmällisellä Karrilla on pitkä kokemus myös elektroniikkakomponenttien pakkaamisesta.

 

Lähetä sähköpostia osoitteeseen

deoy@debearings.fi

Soita meille numeroon

0207 - 118670

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
world-map5
Emoyhtiö Ruotsissa
D&E Bearings
Tytäryhtiö Suomessa
D&E Bearings Oy
Jälleenmyyjä Puolassa
Lozyska Slizgowe
Wojciech Modzelewski