Me palvelemme teitä!

Meillä on laaja tekninen osaaminen ja tunnemme tuotteemme. Autamme sinua mielellämme löytämään tarpeitasi vastaavat ratkaisut. Ota meihin epäröimättä yhteyttä kaikissa laakereihin koskevissa asioissa! Olemme asiantuntijoita ja me puhumme laakereista mielellämme.

MYYNTI / TOIMISTO / VARASTO

 

Juhani Mäkiranta
Toimitusjohtaja
+358 0400 414 448
juhani@debearings.fi

Juhani aloitti emoyhtiön palveluksessa Ruotsissa keväällä 1994. Ruotsissa Juhani työskenteli yrityksen sisällä monissa eri rooleissa, mm. varastopäällikkönä, myyjänä, markkinointivastaavana ja myyntipäällikkönä. Vuodesta 2011 lähtien Juhani on toiminut D&E Bearings Oy:n toimitusjohtajana, aluksi Ruotsista käsin. Liiketoiminnan kehittäminen pääsi kunnolla vauhtiin vuonna 2015, kun Juhani muutti Suomeen.

Vastuualueet:
Tytäryhtiön päivittäinen vetäminen ja johtaminen, asiakas- ja toimittajakontaktit, hallitustyöskentely sekä Suomessä että Ruotsissa.

 


Mats Rosenberg
Taloushallinto
+358 40 545 0672
mats.rosenberg@debearings.fi

Mats on viihtynyt D&E:llä yli 25 vuotta ja tuntee tuotteet sekä D&E:n kuin omat taskunsa. Mats hoitaa talousasioiden lisäksi laskutusta ja asiakastilausten kirjaamista.

Vastuualueet:
Taloushallinto, laskutus ja tilausten kirjaaminen.

 


Minna Demeter
Osto- ja markkinointikoordinaattori
+358 400 415 658
minna@debearings.fi

Minnalla on muotoilun korkeakoulututkinto ja monipuolinen työkokemus suunnittelun ja myynnin parissa. Sisäänoston ja asiakastilausten kirjaamisen lisäksi Minna hoitaa markkinoinnin tehtäviä.

Vastuualueet:
Sisäänosto, markkinointi ja tilausten kirjaaminen.

 


 

Lähetä sähköpostia osoitteeseen

deoy@debearings.fi

Soita meille numeroon

0207 - 118670

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
world-map5
Emoyhtiö Ruotsissa
D&E Bearings
Tytäryhtiö Suomessa
D&E Bearings Oy
Jälleenmyyjä Puolassa
Lozyska Slizgowe
Wojciech Modzelewski