D&E on mukana Pohjoinen Teollisuus-messuilla! Suurtapahtuma järjestetään ke-to 23.-24.5.2018 Oulussa, ja tapahtumapaikkana on Ouluhalli (osoite: Ouluhallintie 20). Messut ovat avoinna: ke 23.5. klo 9-17 ja to 24.5. klo 9-16.

Haluammekin kutsua sinut vieraaksemme messuille, joten lataa siis oma messulippusi ilmaiseksi täältä! Rekisteröitymällä kävijäksi ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa.

Pohjoinen Teollisuus tarjoaa mielenkiintoista sisältöä, sillä messujen asiaohjelmissa käsitellään eri aihealueiden polttavimpia puheenaiheita. Meidän lisäksi teollisuuden ajankohtaisimpia ratkaisuja ja huippuosaamista on esittelemässä n. 300 eri yritystä. Tapahtumassa mukana ovat mm. alueen merkittävät kaivos- ja metallinjalostusteollisuuden, paperi- ja selluteollisuuden, konepajat ja elintarviketeollisuuden sekä muut toimialat. Tapaat siis yhden katon alla tärkeimmät kaivosteollisuuden laite- ja palvelutoimittajat kuin teollisuuden kunnossapidon laitteet ja järjestelmät.

Löydät meidät paikan päältä korttelista B3, heti sisäänkäynnistä vasemmalta.

 

Messuilla esillä uusi laakerioppaamme

  • Uunituore laakerioppaamme on juuri valmistunut messuille
  • Opas esittelee pähkinänkuoressa tuotevalikoimaamme
  • Opas tarjoaa laakereiden teknistä tietoa, ja ohjeita sopivan laakerin valintaan – kysy meiltä lisätietoja!
  • Mikäli et pääse messuille, mutta laakeriopas kiinnostaisi, voit tilata sen esim. sähköpostitse deoy@debearings.fi tai puhelimitse 0207 – 118670

Nähdään Oulussa!