D&E Bearings Oy jälleen Kauppalehden Menestyjä

Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme ilmoittaa, että D&E Bearings Oy on jälleen saanut Kauppalehden arvostetun Menestyjät 2024 -sertifikaatin. Tämä tunnustus myönnetään yrityksille, jotka ovat onnistuneet yhdistämään vahvan taloudellisen suorituskyvyn, kasvukyvyn ja kannattavuuden samalla säilyttäen vahvan maksuvalmiuden ja vakaan toiminnan. Olemme saavuttaneet tämän tunnustuksen jo vuodesta 2011 lähtien – vain noin 1% kaikista osakeyhtiöistä Suomessa yltää samaan vahvaan ja pitkäjänteiseen suorittamiseen. Iso kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme luottamuksesta!

Ennen kaikkea Menestyjät-sertifikaatti on merkki yrityksen pitkäjänteisestä työstä ja jatkuvasta menestyksestä haastavilla markkinoilla. Kauppalehden Menestyjät-analyysissä arvioidaan yrityksen taloudellista suorituskykyä useiden eri mittareiden kautta, kuten vakaan kasvun, kannattavuuden, maksuvalmiuden ja vakaan taloudellisen rakenteen perusteella. Yritys voi saada sertifikaatin vain, jos se kuuluu oman toimialansa parhaiden yritysten joukkoon näiden mittareiden perusteella. Tämä tunnustus osoittaa, että D&E Bearings Oy on sijoittunut taloudellisilla mittareilla mitattuna Suomen parhaiden yritysten joukkoon ja on yksi harvoista, jotka ovat saavuttaneet tämän korkean tason vuodesta toiseen.

Sertifikaatin saaminen ei ole pelkästään taloudellinen meriitti, vaan se heijastaa myös yrityksen vahvaa sitoutumista laatuun, asiakastyytyväisyyteen ja vastuulliseen toimintaan. D&E Bearings Oy on pystynyt säilyttämään korkean laadun niin tuotteissaan kuin palveluissaan, ja tämä näkyy myös asiakaskunnan kasvussa ja pitkäaikaisissa kumppanuuksissa.

Lisäksi menestyjäyrityksenä olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme parasta mahdollista palvelua ja tuotteita. Tämä sertifikaatti on osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä – olemme aidosti luotettava kumppani teollisuuden laakeriratkaisujen alalla. Menestyjät-sertifikaatin saaminen vuodesta toiseen on kiitos meidän sitoutuneelle henkilöstöllemme sekä asiakkaillemme ja kumppaneillemme, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Tämä tunnustus on tärkeä virstanpylväs, mutta samalla se kannustaa meitä jatkamaan kehitystyötä ja kasvamaan entisestään tulevina vuosina.

Menestyjät-sertifikaatti on arvostettu tunnustus, jonka saa vain noin 10 % suomalaisista osakeyhtiöistä. Tämä asettaa D&E Bearings Oy:n eliittijoukkoon, joka edustaa maamme kestävintä ja parasta yritystoimintaa. Sertifikaatti on merkki siitä, että yritys on pitkäjänteisesti menestynyt markkinoilla ja osoittanut kykynsä sopeutua muuttuviin taloudellisiin olosuhteisiin. Se on myös vahva viesti asiakkaille ja yhteistyökumppaneille siitä, että D&E Bearings Oy on luotettava ja vakaa toimija alallaan.

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme luottamuksesta! Jatkamme yhteistyötä kohti uusia menestyksiä.

D&E Bearings Oy – Luotettavaa laatua ja kestävää kasvua vuodesta 1966!

D&E Bearings saanut Kauppalehden kestomenestyjä sertifikaatin